about
Laat je mening horen:
WORD LID
Ontdek onze standpunten:
PROGRAMMA
Volg ons op twitter
Youtube kanaal
inhoud aan het laden
JONGCD&V Brugge
Louise Stubbe

Werk hard en je wordt er later voor beloond.

Ik studeer Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Gent. Mijn interesses liggen zeer verspreid, zo ben ik geïnteresseerd in de sportieve wereld en dan vooral de sport Atletiek. Aangezien ik dit vroeger op professioneel en nu recreatief beoefen. Ook ben ik, zoals m'n studies wel al laten uitschijnen, in de economie van de wereld geïnteresseerd en vooral met focus op de Europese economie. Natuurlijk ben ik ook geïnteresseerd in de politiek op gemeentelijk en nationaal niveau. Zelf focus ik mij dan ook liefst op de thema's rond jongeren en sport.

Ik ben al zeer lang geïnteresseerd in de politiek en de kracht om een stem te betekenen voor de anderen. Zo ben ik al van jongs af aan lid van leerlingenraden en dergelijke. Ook merkte ik dat mijn waarden en normen het dichtste aansloten bij de christendemocratie, zo besloot ik al op de jonge leeftijd van 17 jaar lid te worden van JONGCD&V.

De partij betekent voor mij een stap om iets te betekenen voor andere jongeren in Brugge en zo ook stem te zijn voor hun.

Je vindt Louise Stubbe op:

facebook.com/louise.stubbe

@LouiseStubbe

© 2014 JONG CD&V Brugge | een website van wethepeople
Volg onze beweging in het recente nummer van ons magazine:
LEES DE NIEUWE RADIKAAL