about
Laat je mening horen:
WORD LID
Ontdek onze standpunten:
PROGRAMMA
Volg ons op twitter
Onze facebook pagina
Youtube kanaal
inhoud aan het laden
JONGCD&V Brugge
Hannelore Depickere

Always march towards the sun, and the shadow will fall behind you.

Mijn naam is Hannelore Depickere en ik ben 19 jaar. Ik woon samen met mijn ouders en zus al het grootste deel van mijn leven in Sint-Michiels, Brugge. Daarvoor heb ik ook nog enkele jaren in Bratislava, Slowakije, gewoond voor het werk van mijn papa. Ik studeer psychologie aan de Universiteit Gent, iets wat mij heel erg boeit. Mijn grote droom is om later als psycholoog mee te werken aan belangrijke experimenten die ons telkens meer zullen leren over hoe de mens nu echt in elkaar zit.

Tussen mijn studies door hou ik ervan om even alle stress en zorgen van me af te slaan door eens intensief te gaan sporten. Van mijn 8ste tot 18de heb ik aan synchroonzwemmen gedaan, nu hou ik er nog steeds van om af en toe eens baantjes te gaan trekken in het zwembad. Tijdens de kotweek probeer ik om 1 maal per week deel te nemen aan de activiteiten voorzien door de UGent, zoals conditietraining, zumba, fatburning, etc. Naast het sporten hou ik er ook van om tijd door te brengen met mijn vrienden. Eens iets gaan drinken of eten, een avondje film, een namiddagje shoppen of gewoon eens helemaal uit de bol gaan tot de vroege uurtjes … Allemaal dingen die je me geen twee keer moet vragen!

Tijdens de vakantie vind ik het fantastisch om verre reizen te maken. Ik vind het super interessant om andere culturen te ontdekken. De twee tofste reizen van mijn leven tot nu toe waren ongetwijfeld Hong Kong en New York. Citytrips met vrienden en familie vind ik ook altijd super. Doordat ik een tijdje in Bratislava heb gewoond, heb ik in die regio ook al veel steden bezocht, zoals Praag, Boedapest, Wenen, Krakau, Warschau, enzovoort. Veel steden waar mensen misschien niet meteen aan denken om hun vakantie in door te brengen, maar toch wel prachtige plekjes die je zeker eens gezien moet hebben.

Ik ben sinds april 2014 lid van JONGCD&V Brugge, een beslissing waar ik tot op de dag van vandaag nog absoluut geen spijt van heb. Ik heb er reeds een heleboel interessante mensen leren kennen, waaronder enkele fantastische nieuwe vrienden. Het fijne is dat al deze mensen ongeveer een gelijklopende visie met jou delen, maar dit belet zeker niet dat je met hen ook af en toe eens goed kan discussiëren. Ik apprecieer het enorm dat het binnen de partij ook gewoon ok is om een andere mening te hebben. Ik ben lid geworden van JONG CD&V omdat ik al een tijdje een doel zocht om me voor te engageren. Een voorwaarde was wel dat het iets was waar ik me echt helemaal in kon vinden, na een korte zoektocht kwam ik terecht bij JONGCD&V. Meteen tijdens de eerste kennismaking voelde ik dat ik me wel kon vinden in hun standpunten. Het was een sprong in het onbekende, zeker omdat ik ook helemaal nog niet zoveel van politiek af wist, maar mijn beslissing was zeker de moeite waard. Ik heb al zoveel bijgeleerd! Mijn interesses gaan uit naar politiek (uiteraard) en sport.

In 2012 ben ik lid geworden van de partij. Ik wou graag deel uitmaken van een groep die toch in meer of mindere mate iets te zeggen heeft. Het groepsgevoel primeert binnen JONGCD&V. Je doet enorm veel kennis en ervaring op.

Je vindt Hannelore Depickere op:

facebook.com/hannelore.depickere

@DepickereHannel

© 2014 JONG CD&V Brugge | een website van wethepeople
Volg onze beweging in het recente nummer van ons magazine:
LEES DE NIEUWE RADIKAAL