about
Laat je mening horen:
WORD LID
Ontdek onze standpunten:
PROGRAMMA
Volg ons op twitter
Onze facebook pagina
Youtube kanaal
inhoud aan het laden
JONGCD&V Brugge
placeholder (1)
Nieuwe website voor jong Brugge!

Welkom op de nieuwe website van JONGCD&V Brugge. Met de naam jongbrugge.be keren we terug naar onze roots, want we keren na vijf jaar terug naar onze domeinnaam van toen. Het is een naam die meteen onze doelgroep in het licht zet. We willen namelijk een politieke partij zijn die de belangen van de Brugse jongeren op de eerste plaats zet, óók zij die (nog) niet overtuigd zijn van onze politieke voorkeur. We willen een jongerenpartij zijn die voor alle Brugse jongeren iets kan betekenen.

 

De bedoeling van deze website is tweevoudig. In de eerste plaats willen we jonge mensen informeren over wat er allemaal leeft binnen de Brugse politiek, in het bijzonder de dossiers die direct met hun leefwereld te maken hebben. Ten tweede willen we ook een aanspreekpunt zijn voor iedereen met een mening, vragen of nieuwe ideeën waarmee we onze stad leuker en leefbaarder kunnen maken. Zo is het mogelijk om directe berichten te sturen naar onze bestuursleden of eventueel ook een bestuursvergadering met ons mee te maken.

 

Kom dus geregeld een kijkje nemen op jongbrugge.be en blijf op de hoogte van wat er leeft binnen onze stad!

© 2014 JONG CD&V Brugge | een website van wethepeople
Volg onze beweging in het recente nummer van ons magazine:
LEES DE LAATSTE RADIKAAL