about
Laat je mening horen:
WORD LID
Ontdek onze standpunten:
PROGRAMMA
Volg ons op twitter
Youtube kanaal
inhoud aan het laden
JONGCD&V Brugge
Arne Desmet

Pluk de dag met een knipoog en een lach!

Ik ben Arne Desmet, geboren en getogen in Brugge. Op mijn 19de ben ik gaan werken in de bouwsector als bouwkundig tekenaar. Ik sta er niet bekend als luide roeper die graag in de belangstelling kom maar eerder als stille werker achter de schermen.

In mijn vrije tijd doe ik onder meer vrijwillerswerk bij ’t Salon, dat is vrijetijdswerking voor jongeren als onderdeel van CAW. Die vorm van vrijwilligerswerk doe ik hoofdzakelijk uit principe. Iets of iemand helpen, in welke vorm dan ook, kost geen geld en draagt bij tot een leven zonder oogkleppen. Verder ben ik een oud-chiroleider en fervent Club Brugge supporter.

Ik heb me recent bij JONGCD&V aangesloten. Waarom? Ik ben christelijk opgevoed. In ons gezin heb ik waarden meegekregen die voor mij belangrijk zijn en die van mij gemaakt hebben wie ik nu ben. Ook zocht ik een platform waarbinnen je kunt denken en praten over tal van zaken die leven in Brugge en omstreken met jonge gelijkgezinden en waar je ook effectief iets kan bewerkstelligen. En ik weet dat ik die uitdaging heb gevonden bij JONGCD&V. mijn beslissing was zeker de moeite waard. Ik heb al zoveel bijgeleerd!

Je vindt Arne Desmet op:

facebook.com/arne.desmet.376

© 2014 JONG CD&V Brugge | een website van wethepeople
Volg onze beweging in het recente nummer van ons magazine:
LEES DE NIEUWE RADIKAAL